RetroZone
Hey, Welkom op RetroZone!
We hebben leden nodig op retrozone, zodat we nog meer plezier krijgen van RetroZone!

Ben je nieuw hier?, Registreer je dan gratis!
Heb je al een account?, Klik dan op inloggen


Het forum voor jouw Habbo Retro Hulp!
 
KalenderFAQdoneerIndexPortalZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepen
Welkom op RetroZone, vergeet je vrienden niet te roepen!
Vergeet de regels niet te lezen!

Deel | 
 

 Disconnect probleem na laden client

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Ezio
Lid
Lid


Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Disconnect probleem na laden client   do okt 27, 2011 6:19 am

ik krijg nadat het hotel laad

dit /mijn ip adres/client/disconnected.php?flash_client_error


nadat ik vanalles gefixt heb.

aan wat zou het liggen?
Terug naar boven Go down
Dexter
Eigenaar
Eigenaar


Aantal berichten : 214
Registratiedatum : 23-07-11

BerichtOnderwerp: Re: Disconnect probleem na laden client   vr okt 28, 2011 2:50 am

Staat je emu aan?
Werken je SWFS?
Staat je config goed?
Terug naar boven Go down
http://dexter-demmink.nl/
simone75
Newbie
Newbie


Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 16-10-11

BerichtOnderwerp: Zelfde probleem   di nov 22, 2011 10:37 am

hallo, ik heb hetzelfde probleem Sad

Mijn swfs zijn up to date
Emu staat aan, maar reageerd niet als ik verbinding maak met het hotel

Wat moet ik doen ?

Oh ja xampp staat ook aan
Terug naar boven Go down
RetroLover
Lid
Lid


Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 11-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Disconnect probleem na laden client   di dec 13, 2011 6:40 am

dat heb ik ook dus ik heb alles er af gehaald maar ik wil graag een retro dus ik zet alles er op en begin overnieuw maar die error komt er altijd bij mij dus kunnen jullie ons helpen
Terug naar boven Go down
RetroLover
Lid
Lid


Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 11-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Disconnect probleem na laden client   wo dec 14, 2011 3:00 am

ik heb nu online maar als ik in een kamer ga dan krijg ik een wit poppetje
Terug naar boven Go down
Ezio
Lid
Lid


Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Disconnect probleem na laden client   do dec 29, 2011 8:29 am

RetroLover schreef:
ik heb nu online maar als ik in een kamer ga dan krijg ik een wit poppetje

retro lover zeg eens hoe je het gedaan hebt?


edit:

heb je toegevoegd als dat geen probleem is?
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: Disconnect probleem na laden client   Vandaag om 10:55 pm

Terug naar boven Go down
 
Disconnect probleem na laden client
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
RetroZone :: Server development :: Habbo Retro's :: Habbo/Retro Ondersteuning :: Loader / Client-
Ga naar: